Nuž univerzální GrandCHEF 13 cm
Myslíte si, že o kvalitě krájení rozhoduje jen výběr použité oceli, tvar čepele a stupeň nabroušení? Profesionální kuchaři by vám řekli, že stejně důležitý je způsob krájení, resp. držení nože nejen za rukojeť, ale částečně i za čepel. Mají tím totiž krájení pod dokonalou kontrolou a ruka se při něm tak snadno neunaví.
Teď můžete stejně profesionálně krájet i vy a získat ten správný kuchařský grif.
* Rukojeti a čepele nožů GrandCHEF jsou spojeny hladce a bez výstupků, přechod mezi nimi je plynulý. Díky tomu můžete uchopení nože dokonale přizpůsobit jak porcované potravině, tak způsobu krájení.
* Nůž GrandCHEF můžete držet KLASICKY za rukojeť nebo PROFESIONÁLNĚ, tedy v místě přechodu mezi rukojetí a čepelí.
* Snadno ale poznáte, že při profesionálním držení se vaše ruka neunaví ani při intenzivním krájení většího množství surovin.
* Čepele jsou vyrobeny kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceli.
* Záruka 5 let.
* Hmotnost cca 100 g.